joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

           

           

20170427 110347 2

 

 

       У четвртак, 27. априла 2017. године у ОШ ,,Вук Караџић“ у Каони организована је пролећна акција чишћења под називом ,,Очистимо нашу околину!“.

Последњих година се све више говори о начинима очувања здраве животне средине кроз правилну едукацију младих. Здрава животна средина је основа сваког друштва, а наша деца су чиниоци тог друштва. Вођени овим вредностима подстакли смо ученике да заједно са наставницима, очисте школско двориште и простор око школе.

        Ученици свих разреда ,,наоружани“ рукавицама, кесама и осмесима, а у пратњи наставника, ревносно су скупљали бачени отпад. Ученици млађих разреда су чистили школско двориште и простор око цркве, а ученици старијих разреда ближу околину. Пролећни дан огрнут топлим сунчевим зрацима само је допринео већ лепом расположењу и посао је убрзо био завршен! Простор око школе и школско двориште добили су ново рухо, а деца су била задовољна након успешне акције.

Деца из одељења у Милатовићима, заједно са својом наставницом, марљиво су прикупљала бачени отпад. Иако малени, није им недостајало ентузијазма и одлучности, па су вредне ручице учиниле да њихова околина заблиста.

       Надамо се да ћемо оваквим односом према средини у којој живимо барем мало утицати на људе око себе, јер је улога човека кључна у очувању биолошке равнотеже.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru

Кликни безбедно

beszbedno 1

Водич за основце

vodicd 1

Питајте педагога

психолог